29/10-2013 – SkyDancer skal på bedding 15. til 26 november

SkyDancer skal på bedding for klargøring til vinteren og senere overdragelse til Nick og Torril, hvis i har lyst og tid til at hjælpe så ring eller mail. Der vil blive en god middag når skibet er sat i vandet.

Vh. Tom & Anne

29/10-2013 – SkyDancer er solgt

SkyDancer er nu solgt til Nick og Torill der bor på Svalbard.

SkyDancer skal  fra marts 2014 sejle med gæster, Lofoten, Nordnorge og Svalbard, og bliver hjemmehørende på Svalbard.
Vi ønsker de nye ejere lykke og held fremover

Vh. Tom & Anne

31/10-2012 – Indkaldelse til generalforsamling 10 nov. Kl. 11.00

AFLYST – istedet lavet om til bestyrelsemøde for A-medlemmer, der kommer besked om andet arrangement senere.  

Hermed indkaldes til generalforsamling ombord på SkyDancer lørdag d. 10. November 2012. SkyDancer ligger i Horsens havn, udfor den gamle toldbygning. Vi starter kl. 11.00.

Vh. Tom /Skibsansvarlig

28/10-2012 – SkyDancer er hjemme igen

SkyDancer ligger nu atter i Horsens havn, ankomst 5. oktober, lidt før den oprindelige sejlplan. Skib og skipper puster ud efter ca. 5000 sømil i modvind og kuling langs norske kysten, til Svalbard med oversejling af Berenshavet, et af de mest berygtede barske have i verdenen. Herefter Sejllads på Svalbard i 2 måneder og tilbage langs Norges kyst til Danmark med blandet besætning af længere og kortere varighed. Skipper var den eneste gennemgående person på hele turen, der nu trænger til en pause. Turen var enorm lærerig i forenings henseende.
Tom vil som medsejlende, sammensætte billeder og erfaring fra hele turen, hvorefter alle medlemmer bliver inviteret til foredrag og kaffe.

Vh. Tom /Skibsansvarlig

26/09-2012 – SkyDancer har forladt Bergen på vej hjemover

Efter stort set at have sejlet i dårligt vejr siden Svalbard, har mandskab benyttet muligheden for at hvile ud og nyde den flotte by Bergen. Vejret klarede endelig op onsdag og SkyDancer sejler igen videre mod Danmark.

Husk at læse de spændende rejsebeskrivelser her.

21/04-2012 – Træningssejladser med SkyDancer 12. og 17. maj

Træningssejladsen er kun for medlemmer af Foreningen SkyDancer. Vi sejler ud for at lære skibet og hinanden bedre at kende, samt nogle gode oplevelser sammen.

TUR 1 : Lørdag den 12.maj kl. 09.00 til ca. 20.00, uden overnatning. Mødested: Horsens Inderhavn
Tur 2: Torsdag den 17.maj fra kl. 13.00 til fredag den 18.5 ca. kl. 16.00, med overnatning.

Vi vil gennemføre følgende program:

  • Inden skibet forlader kajen, gennemgår vi sikkerhed ombord.
  • En af medlemmerne sejler skibet ud af havnen, og ud hvor vi kan manøvrere m.m.
  • Herefter gennemgang af sejl , samt sejle for sejl.
  • Vi ankrer og øver mand over bord / samt sejlads med gummibåd.

Udgifter til proviant, drikkevarer og diesel deles ligeligt mellem dem der sejler med. Der afregnes kontant ombord til dem der har købt mad og lagt ud.

Tur 1: medbring varmt tøj, hue, vanter, regntøj, gummistøvler og godt humør.
Tur 2: det samme som ovenstående, dog vaskegrej og nathue!

Eventuelt fiskegrej!

Husk – det kan være koldt på dækket på denne årstid!

Vh. Tom /Skibsansvarlig

16/04-2012 – SkyDancer er i vandet igen

SkyDancer har været på Horsens bedding den seneste uges tid. Der er blev renset bund, skrue og bov propel så muslinge skallerne fløj om ørerne på os. Efter den grundige rengøring og slibning, er alle dele under vandlinjen inspiceret og fundet i perfekt stand. Herefter er der bundsmurt grundigt og skibet er nu klar til årets sejlads.

Vh. Tom /Skibsansvarlig

22/03-2012 – Husk at medbringe pas ved rejse til Svalbard

Svalbard er en del af det norske kongerige, men alligevel gælder der andre regler på Svalbard end på fastlandet det skyldes, at Svalbard ikke er med i Schengen samarbejdet og derfor skal alle rejsende medbringe deres pas.

Vh.  Ib / Sejladskoordinator

09/03-2012 – Frivillig hjælp søges til beddingsarbejde

SkyDancer skal på bedding i Horsens Havn umiddelbart efter påske  fra d.10 til d.16 april. SkyDancer glæder sig naturligvis rigtig meget til at se dig til en frivillig arbejdsdag. Der skal skrabes og males så hun er flot til den nye sæson. Hjælp modtages gerne i både timer eller dage. Kontakt Tom på mail eller telefon, se under kontakt. Ship O’høj ! Vi ses !

Vh. Ib /Sejladskoordinator

09/03-2012 – Sejlplan 2012 er nu klar

Sejlplanen for 2012 kan nu ses ved at klikke på SEJLPLAN menu.
Alt det praktiske med reservation og tilmelding til foreningen finder du også under sejlplan menu.

Kig ind ! Det er rigtig spændende.

Vh. Ib /Sejladskoordinator

10/2-2012

Foreningen er nu sat i gang af A medlemmerne Tom Jakobsen , Anne Jakobsen , Morten Toft og Ib Hansen . Vores mål er I8 A medlemmer og lige så mange B medlemmer eller flere. Der er nu åbnet op for optagelse af A og B medlemmer. Ønsker du optagelse i Foreningen Skydancer Adventures, så læs vedtægterne grundigt igennem, send tilmeldingsskema, ring eller mail til os, så vi kan aftale et møde og se skibet. Tilmeldingen vil blive fremlagt for bestyrelsen for enighed om evt.optagelse . 1’ste marts vil sejlplanen for 2012 blive udlagt på hjemmesiden og man kan tilmelde sig de forskellige etaper.

Bestyrelsen er foreløbig følgende:

  • Tom Jakobsen er Formand og Skibsansvarlig
  • Anne Jakobsen er Kasserer og regnskabsfører
  • Ib Hansen er Sejladskoordinator
  • Morten Toft er Socialforvalter

2/9-2011
Den 2 September var vi i Avisen Børsen og du kan Downloade artiklen  Børsen artikel 2 september

1/9-2011

Vi arbejder for tiden med et stort planlægningsarbejde med sejlads langs Norgeskysten til Nordkap og Svalbard og retur i 2012. Afsejling fra Horsens Fjord i uge 22 i maj. Togtet laves etapevis, hvor A og B medlemmer kan tilmelde sig ind til hele togtet eller dele af det. Togtet varer til 10 oktober, hvor SkyDancer sejler ind i Horsens Fjord igen.

1/8-2011
Skibet SkyDancer er pr. 1.8 2011 overgået fra erhvervsskib til fritidsskib, som den jo også skal bruges til i foreningen.

 

1/7-2011

Anne og Tom vil indkalde alle interesserede A og B medlemmer til et samlet møde vedrørende hvilken form foreningen skal starte op med. Dato/ sted : Lørdag den 5. november kl. 12.00 på Møllebæk 17 Haldrup ved Horsens. Alle interesserede kan tilmelde sig pr. mail eller ring til Tom eller Anne. Der vil blive serveret kaffe, the og sandwichs.

 

 

 

 

Comments are closed.